Jorden rundt med 3 børn og 1 bil


Forsiden

Hvem er vi

Rute og Lande

Dagbog

Udstyr og hverdag

De små sjove

Links

Kontakt os


Birgitte

Dennis

Magnus

Rasmus

Frederikke

Mary

Frederikke Bager

Hej jeg hedder Frederikke Grønbek Bager. Jeg er 6 år gammel når vi tager på vores næste tur. Jeg glæder mig rigtig meget, men jeg kan ikke mærke det endnu. Jeg går i 0C sammen med en masse andre piger. Vi er 12 piger og 12 drenge. Drengene laver meget ballade, mens vi piger sidder pænt i klassen. Nu skal jeg til at gå i 1 klasse og det bliver i Mutter Fits Busskole. Det har vi valgt at kalde skolen, fordi at klasselokalet er i bussen. De 4 lærer jeg har er; min mor, far og mine 2 storebrødre. Jeg er gang med at lære at læse, stave, regne og tale engelsk. Under vores tur lærer jeg nok også noget om naturen i de forskellige lande vi kommer til. Jeg lærer om andre mennesker og hvordan man passer på hinanden. Jeg kommer til at savne mine klassekammerater frygteligt meget. Jeg kommer også til at savne familien, og jeg håber vi ser hinanden mens vi er på tur. Jeg glæder mig til at få rigtige mange mail, så klik og skriv en lille hilsen til mig.

Mange rejse hilsen fra mig.

Klik her hvis du vil se flere billeder af Frederikke.

Klik her hvis du vil skrive til mig.

Det kan godt være det tager lidt lang tid inden jeg svare på din mail. Hvis jeg sidder under en palme, med en sodavand har jeg ikke tid til at skrive. Det kan også være vi har taget en ridetur på elefant. Det elsker jeg nemlig.

 

Jeg har rejst i 26 lande:

Danmark, Norge, Irland, Italien, Tyskland, Østrig, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet, Thailand, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Malaysia, Singapore, Australien, New Zealand, Tonga, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina, Brasilien, USA (Florida, Georgia, South Carolina).

Højderekord: 4.890 moh ved Codillera Blanca, Peru

 
 
Venlig hilsen
Frederikke Bager