Jorden rundt med 3 børn og 1 bil


Forsiden

Hvem er vi

Rute og Lande

Dagbog

Udstyr og hverdag

De små sjove

Links

Kontakt os


Birgitte

Dennis

Magnus

Rasmus

Frederikke

Mary

Birgitte Bager

Mit navn er Birgitte Wendelboe Bager og er født d. 5. april 1970. Jeg arbejder som visitator i Odense Kommune hvorfra jeg har fået orlov for at komme ud på denne fantastiske rejse.

Som barn har jeg rejst meget, hvilket altid har været spændene. Da jeg var 2-5 år boede jeg, sammen med min mor og far og 2 søskende, 3 år i Zambia i Afrika. Dengang så vi meget af Afrika. Jeg kan ikke huske ret meget derfra, men det var nok her jeg fik lagt kimen til at rejse, og fik lyst til at se nye lande. Jeg elsker at møde nye mennesker og se nye kulturer. men jeg er ikke så vil med at smage på alle de forskellige specialiteter der findes rund omkring.

Da jeg var 24 år flyttede jeg til Telemarken i Norge, hvor jeg arbejde som chefkonditor. Her boede jeg i 2 år. Hvoraf de sidste 6 måneder blev tilbragt rundt i hele Norge i telt og i 3 måneder boede vi nord for polarcirklen. Efter en knæskade på skibakken og lidt hjemve flyttede jeg til Aalborg og læste til ergoterapeut.

I Aalborg blev jeg gift med Dennis, og som perler på snor kom Magnus, Rasmus, og Frederikke. Medens børnene var helt små, og Dennis's bueskytte karriere var på det højeste, var der ikke meget tid til rejser. Dette blev der tid til i 2005, hvor vi alle tager 5 måneder til Asien på rygsæk rejse. Denne rejse var en god generalprøve på vores nye store tur.

Jeg glæder mig til at komme afsted på vores jordomrejse og være sammen med familien på fuld tid.

 

Jeg har rejst i 56 lande:

Danmark, Egypten, Ethiopia, Tanzania, Zambia, Zaire (nu Congo), Rhodesia (nu Zimbabwe), Congo, Syd Afrika, Malawi, Botswana, Cameroun, Eriatrea, Kenya, Spanien, Frankrig, Italien, Tyskland, Holland, Belgien, Monaco, Østrig, Schweiz, Finland, Norge, Sverige, Grækenland, England, Irland, Malta, Færøerne, Ungarn, Tjekkiet, Luxembourg, Morocco, Gibraltar, Slovakiet, Sudan, Uganda, Thailand, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Malaysia, Singapore, Australien, New Zealand, Tonga, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina, Brasilien, USA (Florida, Georgia, South Carolina).

Højderekord: 4.890 moh ved Codillera Blanca, Peru

 
 
Venlig hilsen
Birgitte Bager