Jorden rundt med 3 børn og 1 bil


Forsiden

Hvem er vi

Rute og Lande

Dagbog

Udstyr og hverdag

De små sjove

Links

Kontakt os


Birgitte

Dennis

Magnus

Rasmus

Frederikke

Mary

Magnus Bager

Hej, jeg hedder Magnus Grønbek Bager. Jeg når lige at fylde 10 år inden vi tager afsted. Jeg  går i 3 klasse, og skal som mine andre 2 søskende gå de næste 2 år i Mutter Fidts busskole. I skolen er jeg allerede i gang med at lære engelsk, og jeg får nok lært mere engelsk når jeg nu skal i gang med at prutte om priserne når vi køber slik og is. Af natur elsker jeg at sidde og kikke på naturen. Jeg er så fascineret af den at jeg næsten kan falde helt i søvn af det. Jeg elsker at cykle i naturen, og er rigtig glad for at jeg skal have min cykel med. Jeg elsker også at samle sten og plejer at fylde alle mine lommer når vi tager ud på tur. Det kommer jeg nok ikke til denne gang, for nu skal jeg gå i shorts og der er ikke nær så mange lommer i dem. Jeg er også helt vild med at dykke, det fik jeg rigtigt lært på sidse tur. Jeg håber vi kommer til ligeså mange strande denne gang. for det er så fedt at se fiskene svømme i vandet. Det kan jo være jeg får prøvet at svømme sammen med delfiner denne gang. Ja, når vi skal på så en lang tur, er det aldrig til at vide hvad man får at se. Jeg håber at jeg oplever så meget at jeg helt glemmer at savne alle mine kammerater der hjemmet. Jeg kommer også til at savne hele min familie, og glæder mig til at komme hjem og få noget rugbrød med makrel og salami med ristet løg.

Du kan skrive til mig her

Her kan du se flere billeder af mig fra turen

Skiv endelig til mig, det vil jeg blive rigtig glad for. Jeg svare så hurtigt jeg kan. Hvis det tager for lang tid, er det fordi jeg har taget mig en svømme tur.

 

Jeg har rejst i 29 lande:

Danmark, Holland, Tyskland, Italien, Østrig, Norge, Sverige, Frankrig, Irland, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet, Thailand, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Malaysia, Singapore, Australien, New Zealand, Tonga, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina, Brasilien, USA (Florida, Georgia, South Carolina).

Højderekord: 4.890 moh ved Codillera Blanca, Peru

 
 
Venlig hilsen
Magnus Bager