Jorden rundt med 3 børn og 1 bil


Forsiden

Hvem er vi

Rute og Lande

Dagbog

Udstyr og hverdag

De små sjove

Links

Kontakt os


Birgitte

Dennis

Magnus

Rasmus

Frederikke

Mary

Rasmus Bager

Hej, jeg hedder Rasmus Grønbek Bager. Jeg er lige fyldt 8 år, når vi tager afsted. Jeg går i 1 klasse, og skal til at starte i 2 klasse. Det glæder jeg mig til, for denne gange skal jeg gå i skole i bussen, som vi kalder for Mutter Fits Busskole. Det bliver sjovt at gå i denne skole. Vi er nemlig 3 elever, min storebror, min lillesøster og mig. Vi skal have min mor og far til at undervise os, og det kan være jeg kan få hjælp fra Magnus. Så i denne skole er jeg vist nød til at få lavet alle mine lektier, for jeg bliver hørt hver dag. Jeg er rigtig god til at regne, og det kan jeg hjælpe min lillesøster Frederikke med. Jeg er også god til at læse, og så er jeg lige begyndt at lære engelsk. Jeg er dog ikke glad for at tale det. Jeg glæder mig også til når far han viser mig noget om naturen. Jeg elsker nemlig at finde rigtige mange sten, og tage dem alle sammen med hjem. Men det går vist ikke denne gang. På turen glæder mig til at se en masse ting. Jeg kommer også til at savne mine klassekammerater og alle dem jeg leger med. Jeg kommer også til at savne min familie og også min fætter Tobias. Jeg glæder mig til at se alle mine venner igen når vi kommer hjem. Jeg kommer også til at savne at få min daglige mega portion af havregryn. Jeg elsker rigtig meget havregryn med mælk og sukker på, suk....

Klik her hvis du vil se flere billeder af Rasmus.

Klik her hvis du vil skrive til Rasmus.

Det kan godt være det tager lidt tid inden jeg kan skrive tilbage. Hvis jeg er ude at finde en sten, har jeg nemlig ikke tid til at skrive.

 

Jeg har rejst i 26 lande:

Danmark, Norge, Irland, Italien, Tyskland, Østrig, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet, Thailand, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Malaysia, Singapore, Australien, New Zealand, Tonga, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina, Brasilien, USA (Florida, Georgia, South Carolina).

Højderekord: 5.100 moh ved vulkanen Chimborazo, Ecuador

 
 
Venlig hilsen
Rasmus Bager