Jorden rundt med 3 børn og 1 bil


Forsiden

Hvem er vi

Rute og Lande

Dagbog

Udstyr og hverdag

De små sjove

Links

Kontakt os


Birgitte

Dennis

Magnus

Rasmus

Frederikke

Mary

Dennis Bager

Mit navn er Dennis Grønbek Bager og er født d. 27. marts 1971.  Jeg arbejdede indtil rejsen som distriktschef og salgsingeniør ved Schaeffler Danmark (INA og FAG). Denne stilling sagde jeg op for at komme på denne fantastiske rejse og være 100% sammen med familien igen.

Igennem mange år har jeg været en af verdens bedste bueskytter og jeg har via sporten rejst meget rundt om i verden. Læs mere om min karriere som bueskytte her. Jeg tilbyder kurser og events indenfor bueskydning, lige fra sjove polterabends og firmaevents til seriøs planlægning af store præstationer. Læs mere om hvad jeg kan tilbyde indenfor bueskydning her.

Efter Gymnasiet rejste jeg i vinteren 1991-92 ½ år rundt på New Zealand som backpacker for at dyrke min passion for fluefiskeri, fjeldvandring og dykning.

24 år gammel tog jeg 1 års orlov fra ingeniørstudiet på Aalborg Universitet og flyttede op til Birgitte i Telemarken i Norge. Her fik jeg arbejde som slagsrejsende med fly billeder. De sidste 6 måneder blev tilbragt rundt i hele Norge i telt hvoraf vi i 3 måneder boede nord for polarcirklen.

Jeg er far til alle ungerne, det siger Birgitte. Jeg er født og opvokset i en 109" land Rover og min drøm var at rejse jorden rund i en 110" Land Rover således at vi ville have mulighed for at køre ud af alle de sjove og spændende grusveje og hjulspor vi måtte støde på. Men det fik Birgitte spoleret da hun nægtede at køre jorden rundt i en traktor. Så valget blev en WV syncro (4WD), som har de fornødne terrængående egenskaber og oceaner af kabineplads.

 

Jeg har rejst i 40 lande:

Danmark, Norge, Sverige, Finland, Rusland, Tyskland, Belgien, Luxembourg, Holland, Frankrig, Spanien, Øst Tyskland, Polen, Tjekkiet, Kroatien, Slovenien, Østrig, Ungarn, Italien, Grækenland, Tyrkiet, Cypern, USA (Arizona, Nevada og New York, Florida, Georgia, South Carolina), Australien, New Zealand, Kina, Singapore, Thailand, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar, Malaysia, Tonga, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina, Brasilien.

Højderekord: 5.100 moh ved vulkanen Chimborazo, Ecuador

 
 
Venlig hilsen
Dennis Bager