Jorden rundt med 3 børn og 1 bil


Forsiden

Hvem er vi

Rute og Lande

Dagbog

Udstyr og hverdag

De små sjove

Links

Kontakt os


Birgitte

Dennis

Magnus

Rasmus

Frederikke

Mary

 

Vi er en familie med drømme. Et kendetegn for os er at vi gør de ting mange går og drømmer om (eller frygter). Vi sætter os nogle overordnede mål, som vi så må finde en vej til. En af vores drømme er at komme ud i det blå og lade hverdagens ræs blive glemt for en stund. Denne drøm kan ikke gentages for ofte.

Vi har efterhånden været en del rundt om i verden, og denne gang vil vi gerne rejse jorden rundt med børnene.

En nærmere beskrivelse af hvert enkelt familiemedlem og hvor vi har rejst kan findes i menuen for oven.

Sidst vi var af sted, var vi på 5 måneders rygsækrejse i Sydøst Asien i vinteren 2005-2006. Denne rejse var en fantastisk ”generalprøve” på en rigtig jordomrejse for hele familien. Vi oplevede det fantastiske i samværet døgnet rundt, hvor eneste formål var at være sammen. Allerede dengang var vi fast besluttet på at tage af sted igen på en længere rejse.

Beslutningen om at rejse var et stort skridt at tage ved sidste rejse, nok fordi det var den første af sin art for os. Dengang var vi jo lige blevet en veletableret familie med villa, børn og gode jobs osv. Dengang stillede vi os spørgsmålet ”hvad vil der ske ved at blive hjemme og hvad vil der ske ved at tage af sted”? Beslutningen viste sig ikke at være så stor som den så ud til. Denne gang har beslutningen da heller ikke været svær, nærmere tværtimod, så har det i perioder virket skræmmende at tænke på ”hvad nu hvis turen ikke bliver til noget”. Længden af rejsen har der heller ikke været tvivl om, så lang tid som muligt, og 2 år virker allerede som alt for kort tid. Alle de praktiske problemstillinger med hus, økonomi, børnenes skolegang har egentlig bare virket som nogle af hverdagens små gøremål, som jo skal ordnes. Nej, de grå hår i hovedet er kommet af at vi denne gang har besluttet os for at køre i bil, og sådan en madamme tager man ikke bare lige med overalt til alle lande, eller tager med i flyveren når man krydser kontinenter. Nå, men det får vi jo nok lært undervejs.

Målet med rejsen er det samme som sidst: At rejse ud i det blå, finde dejlige steder at nyde livet og hinandens selskab og glæde os over at være sammen i døgnets 24 timer. På samme måde som når Rasmus Klump og hans venner rejser ud i verden i det gode skiv Mary med det ene formål; at se verden og møde nye venner.

Historierne om Rasmus Klump og hans eventyr har inspireret os meget på denne tur, så meget så bilen er blevet opkaldt Mary, efter det gode skiv Mary. Af samme årsag har vi også taget alle vores gamle Rasmus Klump bøger med.

Venlig hilsen
Familien Bager