Europas største indendørs stævne nogensinde

720 skytter stillede op til start i dette rekord store stævne. Det største stævne jeg nogensinde har deltaget i.

Jeg havde forberedt mig mentalt meget til dette stævne og bl.a. forestillet mig hvordan det ville være at sætte en verdensrekord her. Starten af skydningen gik som planlagt, med at jeg lagde mig i spidsen med max score på de første 6 pile. Herefter blev jeg dog mildest talt overvældet af nærgående speakere, publikum m.m. og skød 3-4 dårlige skud. Jeg endte med en samlet 5. plads i kvalifikationen, med 582 point ud af 600 mulige. Hvilket var tilfredsstillende alt taget i betragtning.

Næste dag var finalernes dag. 18 pile i 1/16 og 1/8 finalerne og 12 pile i de resterende finaler. Vinderne er videre og taberne er ude. For at vinde turneringen skal jeg altså vinde alle 5 finaler.

Alle var opsatte på at yde en god præstation og sælge sig så dyrt som muligt. Mine første 3 modstandere overvinder jeg. De giver mig kamp til stregen og formår alle at stresse mig således at pulsen stiger til et niveau, hvor mine ben står og ryster. I semifinalen er jeg oppe mod en af verdens suverent bedste skytter, Italienske Migelle Frangilli. Ved de sidste 3 Verdensmesterskaber indendørs har han vundet 2 guld og 1 sølvmedalje individuelt. Vi er begge pressede og skyder ikke specielt godt. Migelle Frangilli vinder med 117 mod mine 112 og er i guldfinalen. Her vinder Koreanske Hun Jae med den perfekte score på 120 point.

En samlet 4. plads bliver det til ved dette rekord store stævne. Tilfredsstillende, og så alligevel ikke. Jeg har et par tekniske finesser der skal på plads før jeg kan skyde de helt store resultater. Dette skal trænes.

Se flere billeder her.